FAQ

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Twee onafhankelijke studies geven aan dat de test zeer betrouwbaar is. Tevens is de polsband getest op ruim 150 verschillende (gemixte) drankjes.

Let wel op, we kunnen nooit een 100% garantie geven, omdat de gebruiker een grote invloed heeft op het gebruiken van de test. Tevens kan de test positief reageren op puur water.

Op elke polsband zitten twee testers. Elke test is eenmalig te gebruiken.

De Xantus polsbandjes zijn gemaakt van geresycled papier en daarom minder goed bestand tegen een grote hoeveelheid regen. Let er ook op dat de regen de testers kunnen beïnvloeden.

De Xantus armbanden kunnen tenminste 12 maanden worden bewaard. Mits in de juiste omstandigheden bewaard (droog, donker en beschermd).

Vooralsnog alleen GHB (Gammahydroxybutyraat) en Ketamine. We zijn voortdurend bezig om de Xantus armband te verbeteren. We hopen in de nabije toekomst ook op andere soorten drugs te kunnen testen.

Xantus is vooral bedoeld om te gebruiken wanneer u uw drank uit het oog verliest of van iemand een drankje krijgt aangeboden. In deze gevallen kan het testen van het drankje op GHB uw gezondheid en uw leven redden. Het testen van de drankjes is gebaseerd op uw eigen gevoel van veiligheid. We raden aan dat u uw drankje nooit uit het oog verliest en niet zomaar een drankje aanneemt van anderen, of dit nu door vreemden of vrienden is. Vertrouw je het niet? Dan kun je je drankje testen met de Xantus armband.

De Xantus armband vervangt het gezond verstand en de nodige voorzichtigheid niet!